Facebook

multumiri ROMAQUA GROUP

Clubul pentru Dresaj Sportiv Julius doreste sa multumeasca Romaqua Group  pentru sustinerea sa, prin sponsorizarea generoasa acordata la inceputul acestui an!

In calitate de sportivi, reprezentam Romania la evenimente internationale si concuram cu tari cu o istorie mult mai lunga in dresajul sportiv, ale caror echipe se bucura de sustinerea institutiilor statului si provin dintr-un sistem rodat si perfect functional. Din dorinta de a atinge performante similare cu sportivii avantajati de premize mai bune, cautam mereu sa ne imbunatatim calitatea, prin participarea la antrenamente si seminarii de specialitate in tari din Europa de Vest – acest lucru presupune eforturi financiare. Anul acesta, pentru prima data, datorita generozitatii Romaqua Group, avem cele mai bune auscpicii!

Multumita Romaqua, anul acesta, la Julius Club Dresaj speram sa reusim demararea unui proiect mai vechi, de educare civica, in judetul Ilfov, vizand problema abandonului cainilor.

Avem multe idei, si sustinerea financira acordata atat de generos de compania Romaqua ne da acum posibilitatea sa le transformam in demersuri care sa ne ajute nu doar pe noi in activitatea sportiva, dar sa si dea ceva inapoi societatii si sa construiasca un cadru functional pe termen lung. Romania inca se confrunta cu o inflatie de caini nedoriti, cauzata si de lipsa de educatie chinologica. Speram ca anul acesta sa reusim, datorita sponsorizarii Romaqua, sa initiem un program, adresat in special tinerilor din zona rurala, prin care sa educam in privinta raselor canine, a utilitatii lor si, mai ales, in ceea ce priveste responsabilitatea pe care o presupune calitatea de proprietar de caine.

De asemenea, ajutorul oferit de Romaqua ne va fi de folos si in participarea ca reprezentanti ai Romaniei la Campionatul Mondial de Dresaj.

MULTUMIM ROMAQUA PENTRU CA NE INCEPEM ANUL ATAT DE FRUMOS, CU PLANURI SI SPERANTE!