Facebook

Campionatul de Dresaj CNCG 2012 – Cupa Bucuresti


Calendarul competitional de dresaj IPO – BH 2012 din Romania s-a incheiat cu Campionatul Cupa Bucuresti, organizat de CNCG, in zilele de 18 si 19 noiembrie. Am participat la examenul de dresaj BH cu 4 caini – 3 ai colaboratorilor nostri si Geanna (Jutta vd Utadreef) femela noastra de viitor, ciobanesc belgian malinois, pe care in detinem impreuna cu prietenul nostru Eugen Pal din Iasi, si cu care speram sa participam in viitor la competitii de top.
Ne-a bucurat faptul ca am avut oportunitatea de a lucra si prezenta atat caini din rase consacrate in intrecerile de dresaj, cat si un caine dintr-o rasa extrem de rar intalnita in competitiile de lucru – alaturi de Maki si Bruno, un dobermann si un rottweiler, am participat la concursul de dresaj de disciplina si socializare si cu Ace, un minunat exemplar de St. Bernhard, aflat in proprietatea familiei Carlogea, care ne-a facut mandri. Desi un caine masiv si greu, Ace este un caine foarte energic si motivat – a obtinut 55,5 puncte, la doar 50 de sutimi de locul 3 al podiumului, surclasand caini din rase ,,cu state vechi” in examenele de dresaj, precum ciobanesti germani sau dobermani!
Toti cei 4 caini cu care am participat la concursul de dresaj au promovat examenul, ba mai mult, am ocupat locul 3, cu Bruno (Ian de Ykul), rottweilerul aflat in proprietatea lui Bogdan Conovici, si am si castigat intrecerea, ocupand locul I cu Geanna, femela noastra de malinois, care a confirmat, o data in plus, ca are calitati in care merita investit!

 

GALERIE FOTO & VIDEO

no images were found


video BH Cupa Bucuresti – locul I cu Jutta vd Utadreef

video BH Cupa Bucuresti – St. Bernard esc Targoviste Ace

video BH Cupa Bucuresti – locul III cu Ian de Ykul

video BH Cupa Bucuresti – Focus Uriah Heep