Facebook

examen de dresaj la Bucuresti – 26 mai 2012

Clubul National de Ciobanesc German a organizat in Bucuresti, in luna mai, cel de-al 3-lea examen pentru dresaj din acest an.
In concurs au fost inscrisi 15 participanti (numar mare pentru un examen de dresaj de disciplina si companie), iar noi am reusit sa castigam intrecerea, desi cativa dintre dresorii profesionisti din capitala si nu numai ne-au concurat. Femela noastra de malinois, Geanna, aflata si in coproprietatea domnului Eugen S. Pal, a reusit sa obtina un punctaj extrem de aproape de maxim – 59,5 puncte din totalul de 60! Ne-a bucurat foarte tare prestatia ei foarte buna si ne-a dat incredere sa continuam drumul pe care am pornit recent alaturi de ea, catre competitiile valoroase de dresaj; speram ca evolutia ei ulterioara va confirma acest frumos inceput.
Tot in cadrul aceleiasi competitii de dresaj am participat si cu Kenia v Hause Onul, foarte tanara, neexperimentata si… foarte vesela in ziua concursului – si ea a promovat examenul, cu 52 de puncte, iar acum continuam impreuna pregatirea pentru examenul IPO.

video examen dresaj BH, cu Geanna – Jutta vd Utadreef
video examen dresaj BH cu Kenya v Hause Onul

no images were found