Facebook

SG la Campionatul Mondial de dresaj FCI 2017!

Dumitru Moldovan & Jutta vd Utadreef punctaj SG la Mondialele de Dresaj 2017: 273 de puncte – cel mai bun punctaj in echipa Romaniei anul acest – 88 Urma, 92 Disciplina (cel mai mare punctaj obtinut de un roman la un campionat mondial), 93 Paza

Obtinerea a peste 270 de puncte si calificativul SG in cadrul unui Campionat Mondial au fost dezideratul muncii cu Gianna (Jutta vd Utadreef) – anul acesta l-am atins, ceea ce ne da satisfactie, bucurie si mandrie! este un rezultat obtinut cu munca si determinare constante, in care ne-au stat alaturi prieteni, parteneri si sponsori!
many joyous thanks to our friends and partners in DogSportsIstanbul! THANK YOU CENK! you are our brother! this result is as much yours as it is ours!
THANK YOU LAJOS VOROS! You have been our true friend and mentor for some years now… You are a wonderful person and an excellent trainer!
MULTE MULTUMIRI sponsorilor si prietenilor nostri, care ne sunt alaturi deja de cativa ani in efortul de a ajunge pe meleaguri straine, la competitii mari! ajutorul lor a facut posibila obtinerea tuturor rezultatelor Giannei!
MULTUMIM DON PET!
MULTUMIM LAVORA AGRO!
MULTUMIM APLIND!
MULTUMIM GUSTI PENTRU TOT AJUTORUL DE ANUL ACESTA! sa ai un frate talentat e un privilegiu! sa ai un frate adevarat, dispus sa te ajute, e o mare bucurie!
MANY THANKS TO KIM HECHLER! the trainings may have been few, but we think they’ve made a difference!
MANY THANK TO ARNOLD KIVAGO for the opportunity of training together! you and Lito are nothing but Champions to us!

mergem mai departe! upgradam (sic!) echipa!

 

 

 DISCIPLINA     /     PAZA