Facebook

Seminar de dresaj cu Lajos Voros – septembrie 2012


dresaj cu Lajos Voros
ne mandrim cu calitatea de prieteni ai lui LAJOS VŐRŐS!
Un om care ne e tare drag, un adevarat profesionist, plin de modestie, un om cu multa experienta si plin de generozitatea de a oferii din priceperea sa.
Unul dintre cei mai respectactati instructori din estul Europei, crescator de ciobanesc german, instructor cu o experienta de peste 30 de ani, participant la nenumarate competitii mondiale prestigioase, Campion in cadrul unor competitii maghiare de top si arbitru de lucru, Lajos a venit, la invitatia noastra, in Romania si a sustinut, sub patronajul Clubului National de Ciobanesc German un seminar de dresaj, dedicat tehnicilor de lucru pentru examinarile de tip IPO.
LAJOS VŐRŐS a participat la nu mai putin de 14 Campionate Mondiale de Dresaj WUSV, atat in postura de concurent, cu 6 caini diferiti, cat si in cea de instructor si coordonator al echipei Ungariei!
Este membru fondator al Clubului Maghiar de Ciobanesc German – MNJK
Este crescator de ciobanesc german din linii de lucru
Este MultiCampion al Ungariei la dresaj
Este arbitru chinolog
Este proprietarul ExcellentDog Training Center
In prezent, este proprietar si, desigur, instructor al 2 masuli de ciobanesc german de IPO 3, unul participant la Mondialele WUSV, celalat Campion al Ungariei si invingator Duna Kupa!

Langa Brasov, la Tohanul Nou, unde ne-am strans alaturi de Lajos, au fost 3 zile pline, alaturi de un om cu imensa disponibilitate, 3 zile in care toti cei 20 de participanti prezenti, s-au simtit bine, au lucrat si au invatat.

 

no images were found