Facebook

seminar cu un CAMPION MONDIAL – ARNOLD KIVAGO la Istanbul

Anul acesta am avut oportunitatea de a lucra in mai multe randuri cu Arnold Kivago! Ne-am deplasat la Budapesta pentru a putea sa ne antrenam cu el si echipa sa in vederea participarii la Campionatul Mondial din Halle, Germania.
Am descoperit un om foarte comunicativ si deschis, dispus cu adevarat la munca in echipa si la a-si impartasi abilitatile si experienta remarcabile.
Prin urmare, alaturi de partenerii nostri din Dog Sports Istanbul, am hotarat sa il invitam la un seminar, primul din Turcia pe care Arnold Kivago il sustine.
Campion Mondial FMBB (probabil cel mai competitiv si dificil campionat IPO) Arnold Kivago are metode si abordari deja ,,patentate” pentru care este solicitat la stagii si prezentari in intreaga lume, din Europa pana in Asia sau Australia. Palmaresul sau si colaborarile derulate nu mai au nevoie de nicio prezentare!
Am organizat, deci, un week-end de pregatire intensa, intr-o locatie de vara perfecta – coasta sudica a Marii Negre, in Sile, langa Istanbul –  am imbinat pasiunea pentru dresaj cu o vacanta, iar daca Arnold Kivago nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru cei care nu stiu, trebuie specificat ca materialul pe care il prezinta in seminariile sale este exceptional – de neratat pentru un pasionat al competiitiilor canine sportive

01-02 iulie 2017