Facebook

Handling la Campionatele Europe FCI

Asociatia Chinologica Romana a avut in luna octombrie a anului trecut onoarea, dar si imensa respnsabilitate, de a organiza campionatele Europene ale Federatiei Chinologice Internationale! In urma eforturilor coroborate ale membrilor sai activi, ale oamenilor din toate centrele chinologice ale tarii, Romania se poate lauda cu o adevarata reusita! Suntem foarte mandri de a fi facut parte din echipa organizatorica si de a fi adus mica noastra contruibutie la succesul acestui eveniment. Am fost o bucatica dintr-un maraton chinologic de 4 zile, care a insumat 8000 de exemplare inscrise in concurs!
Ne-a bucurat foare tare si ca una din rasele noastre de suflet – ciobanescul german – in a carui administrare la nivel national suntem implicati, prin intermediul Clubului National de Ciobanesc German – a fost foarte bine reprezentata, avand una dintre cele mai numeroase prezente – 80 de exemplare inscrise in competitie. Un alt motiv de bucurie si mandrie este faptul ca exemplarele din Romania prezente in concurs au fost de buna calitate, asa incat, dl. Rudiger Mai – un expert al rasei, un arbitru de renume, arbitru SV din Germania – a hotarat ca majoritatea titlurilor sa ramana in tara – cu exceptia titlului CACIB femele – BOB la varietatea cu par lung, toti cainii desemnati invingatori de clase si campioni europeni la rasa ciobanesc german au fost din Romania!
Personal, l-am prezentat pe Bosco de Domus Didacus, exemplarul care  a castigat intrecerea suprema a rasei – concursul BOB (cel mai bun caine al rasei), dupa ce castigase titlul CAC la clasa deschisa (cu o concurenta de 12 caini in ring) apoi titlul de Campion european CACIB!
Campionatele Europene au devenit, astfel, pentru noi o mare o actiune de palmares, bucurie, o sarbatoare!

GALERIE FOTO

no images were found