Facebook

Campionatul Mondial de Dresaj FMBB 2017

Halle, nord-estul Germaniei – epicentrul dresajului mondial in primavara lui 2017: 800 de caini participanti la cel mai mare eveniment de profil al tuturor timpurilor.
Am fost acolo, am participant si ne mandrim cu 255 de puncte si locul 53, din 150 de caini participanti la concursul IPO 3!
… pentru multi poate parea putin… pentru cei care cunosc frumusetea, intensitatea si dificultatea sportului canin IPO, inseamna multa munca, dedicatie, efort si emotii.
Suntem foarte multumiti de prestatia Giannei la acest campionat – cea mai mare satisfactie si multumire vine la finalul exercitului, departe de casa, pe un teren strain, cu atentatori pe care nu i-ai vazut niciodata, cand vezi rezultatul muncii, constati imbunatatirile si evolutia stradaniei tale… 
Am ocupat locul 53 dintr-o participare record de 150 de caini, intr-o competitie extrem de dificila, ce a inregistrat si recordul celui mai mare numar de esecuri – 42 de caini nu au promovat examenul!
Inca un Campionat Mondial IPO 3 pentru Gianna! Jutta vd Utadreef – FMBB WM 2017 – 255 de puncte (87-83-85) – greu, intens, frumos….

 

video B FMBB 2017 proba de Disciplina 
video C FMBB 2017 proba de Paza si Protectie