Facebook

Workshop IPO cu Augustin Moldovan

NE BUCURAM SA IL AVEM IARASI ALATURI DE NOI, PENTRU 2 ZILE DE ANTRENAMENT INTENS, PE GUSTI MOLDOVAN, ACTUALMENTE CEL MAI BUN SPORTIV IPO DIN ROMANIA, DETINATORUL TITLULUI DE CEA MAI BUNA PAZA LA CAMPIONATUL MONDIAL 2018

foarte pe scurt, din palmaresul lui fac parte:
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2006
IPO 3 Campionatul Mondial FMBB 2008
IPO 3 Campionatul Mondial FMBB 2009
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2009
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2012
IPO 3 Campionatul Mondial FMBB 2013 – locul 30
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2013 – locul 23
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2014
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2017, punctaj SG
IPO 3 Campionatul Mondial FMBB 2018, punctaj G
IPO 3 Campionatul Mondial FCI 2018, punctaj SG, LOCUL 9 MONDIAL, CEA MAI BUNA PAZA

pentru detalii ne puteti contcata prin e-mail: dresajclub@gmail.com