Facebook

de vanzare / for sale

ciobanesc belgian MALINOIS

PUI DE MALINOIS DISPONIBILI
available malinois puppies
dn: 30.05.2018

Jutta vd Utadreef (aka Gianna) are cel mai valoros palmares IPO din Romania in acest moment! Cu 17 examene de lucru promovate, din care 10 IPO 3 (cel mai inalt si complex nivel de examen), Gianna este cainele cu cel mai bun punctaj obtinut de un roman la examenul de disciplina intr-un Campionat Mondial – 92 de puncte, FCI WM, Germania 2017! De asemenea, este unul dintre foarte putinii caini din Romania care au obtinut calificativul SG la un Campionat Mondial – 273 de puncte! Singurul caine care mai detine, in acest moment, acest record este Wild Iris Goor, tatal acestui cuib! Cel de al treilea si ultimul caine din Romania care a mai obtinut acest calificativ la un Campionat Mondial este Wils Iris Basra, mama lui Goor si bunica acestui cuib!
Parintii acestui cuib sunt confirmati in examinari de conformitate anatomica si au efectuate testele care atesta sanatatea articulara! De asemena, descind din ascendenti testati si ei pentru sanatate articulara.
Gianna este singurul caine din Romania Invingator intr-un Campionat IPO 3 in strainatate – in 2015 a cucerit locul 1, in competitia Duna Kupa, la Budapesta!
Din palmaresul ei mai fac parte urmatoarele titluri: Invingator Cupa Mures (Campionat Romania), Invingator Cupa Trakia (Campionat Bulgaria), Invingator Paza IPO 3 Ataturk Cup (Campionat Turcia).

available malinois puppies, out of working parents, Belgian and German lines
IPO 3 World Championships contenders;
SG FCI WM mother – HD free oficial FCI; SG FCI WM father – HD / ED / spondy free;
bloodlines of: Alpha de sauvage chasseur (Gismo von den bösen Buben & Kyra Airport Hannover); Da’Eder von der Brunnenstadt (Klemm vom Roten Falken & Lola vom Roten Falken);
Ferco van de Utadreef (Utamarou des Deux Pottois); Gucci von den Lausbuben

pedigree interactiv: https://en.working-dog.com/breed/Julius-Canis-26757/planning  NE PUTETI CONTACTA si PENTRU CONSILIERE IN ALEGEREA UNUI EXEMPLAR CANIN SI RECOMANDARI CATRE COLABORATORII NOSTRI CARE SELECTIONEAZA EXEMPLARE VALOROASE DIN RASELE DE LUCRU

004 0722 683948 / [email protected]